Fogszabályozás

Fogszabályozás

Az összevissza álló fogak nem csak esztétikailag jelentenek hátrányt, de az ilyen fogsort igen nehéz tisztán tartani. Sok esetben a kuszán nőtt, torlódott fogakat képtelenség teljes higiéniával tisztán tartani, ezért a fogszabályzó viselése előtt, illetve alatt bizalommal fordulhat dentálhigiénikusunkhoz, aki segíti Önt a megfelelő szájápolási szokások kialakításában.

Fontos az időben elvégzett fogszabályozás. Erre a legmegfelelőbb életkor a 12-18 év közötti szakasz, de a mai technika maximálisan lehetővé teszi az idősebb korban elvégezhető, kiváló eredményt hozó fogszabályozást. Fogszakorvosunk bármely fogazati rendellenességre megtalálja a legmegfelelőbb kezelési módot.

A gyermekkori fogszabályozás általában kivehető fogszabályozó készülékekkel történik. Ennek típusát a fogorvos, de a színét természetesen a fogszabályozás beavatkozását kérő páciens választhatja ki.Felnőttkorban már rögzített készülékkel történik a fogszabályozás művelete. A fogszabályozó készülék lehet porcelán, fém,illetve zafír. 

Fogszabályozó szakorvosunk ingyenes konzultáció keretében ad felvilágosítást.A fogszabályzó készülék kiválasztását egy kezelési terv előzi meg, mely alapján egy pontos árkalkuláció készül.A készülékre részletfizetési lehetőség van!Várjuk szeretettel!